Auriga kaubanduskeskuse esimesel korrusel asub Saaremaa ainus Aasia restoran Monk. Köögis valmistavad süüa Indiast pärit kokad. Menüüs on rikkalik valik erinevaid lihatooteid, nagu näiteks pardilihast valmistatud krõbe meepart, kanafilee tükid juurviljadega, mahlakad lambaviilud seente ja bambusevõrsetega ja palju muud.
Lisaks pakume Hiina leiba ja erinevaid Tai hõrgutisi ning muidugi India traditsioonilisi toite nagu sushi-, riisi- ja nuudliroad. Meil on võimalik süüa kohapeal, lisaks pakume catering teenust ürituste ja muude pidustuste tarbeks.
Kontakt ja ettetellimine numbril +372 45 53 200
Lambalihatükid traditsioonilises India koduses kastmes
Lamb in traditional Indian home style sauce
India vürtsidega küpsetatud kondita lambalihatükid ja spinat
Boneless lamb and spinach cooked with Indian spices
Saviahjus röstitud marineeritud kondita lambaliha, küpsetatud mahedalt vürtsikas masala kastmes
Marinated boneless lamb roasted in clay oven, cooked in mildly spiced sauce
Sibula, bambusevõrsete ja ubadega küpsetatud lammas teriyaki kastmes
Lamb cooked with onion, bamboo shoots and beans in teriyaki sauce
Sibula, bambusevõrsete ja ubadega küpsetatud lammas küüslauguga maitsestatud grillkastmes
Lamb cooked with onion, bamboo shoots and beans in garlic flavoured barbeque sauce
Lammas köögiviljadega valmistatus austri kastmes
Lamb cooked with vegatable oyster sauce
Sibula, ubade, selleri ja paprikaga küpsetatud tükeldatud lambaliha vürtsikas Szechuani kastmes
Sliced lamb cooked with onion, beans, seller and paprika in hot Szechuan sauce
Krõbedaks vokitud lambalihatükid mee ja seesamiseemnetega
Crispy deep fried lamb tossed in a pan with honey and sesame seeds
Roheliste ubade, sibula, selleri ja paprikaga küpsetatud lambalihatükid vürtsikas küüslaugukastmes
Sliced lamb cooked with green beans, onion and capsicum in hot garlic sauce